Ga naar hoofdinhoud

Groen Links Wassenaar moedigt moedige huisbezitters aan zich aan te melden voor de Duurzame Huizen Route

19 oktober 202253 second read

Op zaterdag 29 oktober en 5 november vindt de jaarlijkse Duurzame Huizen Route plaats. Huiseigenaren in heel Wassenaar kunnen hun huis aanmelden op de website van Duurzame Huizen Route via www.duurzamehuizenroute.nl Je hoeft hiervoor geen A++++ woning te hebben. Enkele verduurzamingsstappen kunnen al inspirerend werken voor uw buurtbewoners.

Juist in deze tijd met de stijgende prijzen, willen steeds meer mensen hun huis verduurzamen.  Verduurzamen van woningen is niet altijd even gemakkelijk en daarom is het prettig om ervaringen van buurtbewoners te horen en tips uit te wisselen over verduurzamingsmogelijkheden en favoriete installatiebedrijven. Ook commissielid Marcel Kleizen stelt zijn huis open voor bezichtigingen, de fractie van Groen Links Wassenaar steunt dit initiatief van harte. Op de website van Duurzame Huizen Route vindt u alle huizen in Wassenaar en omgeving die bezichtigd kunnen worden.

De Duurzame Huizen Route vindt plaats tijdens de Nationale Klimaatweek tijdens de eerste week van november. Voor deze Klimaatweek zijn 2 Klimaatburgemeesters aangesteld in Wassenaar en we kijken uit naar de initiatieven van deze twee heren en ondersteunen hen waar mogelijk.

Fractie GroenLinks Wassenaar

Tags

GemeenteraadGroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top