Skip to content
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Mager resultaat voor teams Wassenaarse Volleybal Vereniging

25 oktober 20223 minute read

De jongens B1 wisten afgelopen vrijdag tegen Kratos ’08 het spelpeil van de gewonnen wedstrijd van de week ervoor niet vast te houden. Bij aanvang van set één was het volleybal van WVV nog redelijk solide, met sterke bijdragen van Livia Munk, Jawhar Putzu en Cas v.d. Linde. De wedstrijd ging aanvankelijk ook aardig heen en weer maar Kratos liet als snel zien war zij kunnen en wisten de set ruim te winnen, 11-25. De tweede set was meer van hetzelfde.

Ondanks goede rally’s van de WVV-ers Alex Brady en Emma Morales Guzman toch verlies met 13-25. In set drie was duidelijk zichtbaar dat het teamspel van WVV gedurende de wedstrijd beter ging lopen – misschien gewoon omdat de spelers van WVV  naarmate de wedstrijd vorderde beter op elkaar ingespeeld raakten. Het ging goed, geweldig zelfs. WVV verweerden zich uitstekend. Kwamen zelfs op een voorsprong. Helaas waren een aantal kleine fouten er uiteindelijk de oorzaak van dat ook die set verloren ging ook al was het met het kleinst mogelijke verschil: 23-25.

Hoop puttend uit de voorgaande set werd vol vuur gestart met de vierde set want WVV wilde hoe dan ook er een wedstrijdpunt uitslepen. Met geweldige teamwerk en de wil om te winnen beloonde WVV zichzelf. Want in de spannende eindfase van de set bleek Thijs Brady een perfect service af te leveren en zo het laatste punt te scoren. Setwinst voor WVV met 26-24. De wedstrijd overziende waren de  twee laatste sets de hele tijd close en ondanks de vele goede services en smaches van Kratos verzamelde WVV veel punten door ook de moeilijke ballen goed op te vangen. Wat dus resulteerde in het welverdiende wedstrijdpunt. Eind uitslag1-3.

De meisjes B1 konden het tegen het sterke team van Velo niet bolwerken. De eerste twee sets ging ruim verloren 7-26 en 11-25. In de derde en vierde set kon WVV meer weerstand bieden wat ook de nodige punten opleverden maar het bleef verliezen: 14-25 en 20-25.

De Heren 2 na lange tijd als team weer vertegenwoordigd in de competitie moest het opnemen tegen Delta uit en in Delft. De WVV-ers als team, nieuw voor elkaar, weten elkaar nog lang niet blindelings te vinden wat een behoorlijke invloed had op het 4-0 verlies.

Ook volleyballen bij WVV? Bel onze secretaris Jeanne Taal via 06-24660968 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl voor informatie.

 

 

Tags

VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top