Skip to content
Fotocredit: PR

A.V. Rijnsoever organiseert Zuidduinloop

6 november 202256 second read

Zaterdag 12 november a.s. organiseert de A.V. Rijnsoever de Zuidduinloop, de tweede loop van het duinloopcircuit. Deze loop wordt, hoe kan het ook anders, in de Katwijkse Zuidduinen gelopen. De start vindt plaats aan de zuidzijde van camping ”De Zuidduinen”. Daar is een parcours van exact 5 kilometer uitgezet, dat dus afhankelijk van de gekozen afstand één of twee keer moet worden afgelegd…

De kinderen van 6 t/m 9 jaar gaan echter als eersten om 9.30 uur van start. Zij lopen een “heen-en-weer-parcourtje” van 500 meter. Om 9.45 uur starten de kinderen van 10 t/m 12 jaar. Ook zij hebben een “heen-en-weer-parcourtje”, maar dan van 1 km heen én 1 km terug. Om 10.00 uur tenslotte gaan alle deelnemers aan de 5 en 10 km van start.

Evenals vorige jaren zijn wij weer welkom in de nabijgelegen accommodatie van tennisvereniging “Zee en Duin”. Daar kan gebruik worden gemaakt van kleedruimten en douches.

Inschrijven kan tot donderdagavond 23.59 via www.halvevankatwijk.nl/duinlopen of vanaf 9.00 ter plaatse in de kantine van tennisvereniging “Zee en Duin”. Op deze site kun je ook mee informatie over deze loop en het duinloopcircuit lezen. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!!

 

Tags

AV RijnsoeverHardlopenKatwijkNationaal Park Hollandse DuinenRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top