Skip to content
Fotocredit: PR

Nancy van Overveldt in Pulchri

2 december 20222 minute read

Met groot genoegen nodigen we u uit om naar de tentoonstelling Nancy van Overveldt Mexico-Nederland Overzichtstentoonstelling te komen bezoeken. De tentoonstelling is te bezichtigen in Pulchri Studio in Den Haag.

De tentoonstelling is te bezichtigen van 19 november tot 11 december 2022, van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Nancy van Overveldt is meer dan veertig jaar lid geweest van de Salon de la Plastica Mexicana in Mexico Stad en heeft vele exposities gehad in o.a. Museum voor beeldende kunst Bellas Artes in Mexico. Ook heeft ze geëxposeerd in New York, Londen Belgie en Nederland.

Recentelijk heeft zij een half jaar een solo tentoonstelling gehad in het MMAC museum in Cuernavaca, Mexico en in de Salon de la Plástica Mexicana in Mexico stad. In haar werk zien we naïef realisme, cobra en kubisme invloeden. Later, komen meer ingewikkelde ritmen en steeds kleiner wordende vormen due in elkaar overgaan en waar weerspiegelingen en een lichtspel een rol speelt. Nancy is in Den Haag geboren en heeft na haar terugkeer naar Nederland lange tijd in Wassenaar gewoond.

Voor meer informatie over de tentoonstelling: https://www.pulchri.nl/nl/tentoonstellingen/zoeken?q=Overveldt

Voor meer informatie over Nancy van Overveldt: www.nancyvanoverveldtcollection.com

UitnodigingtentoonstelingNancyScheffervanOverveldt2022

 

Tags

Den HaagPulchriRegioTentoonstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top