Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Voortgang fietspad onder A44

10 december 202231 second read

Bij knooppunt Ommedijk bij de A44 bouwen we aan het ecoduct en een faunapassage met een fietspad ernaast. Een van de meest gestelde vragen van de laatste tijd is wanneer dat fietspad onder de A44 open gaat.

Er moeten nog een aantal werkzaamheden worden verricht om het ecoduct en de faunapasssage af te maken en om dit fietspad voor iedereen veilig open te kunnen stellen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer dat zal zijn, maar als het zover is, maken we dat bekend via de website en onze social mediakanalen.

Meer informatie over het ecoduct en de faunapassage lees je in een eerder bericht.

Tags

A44FietspadRegioRijnlandRoutewegwerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top