Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Werkzaamheden en openingstijden tijdens kerstvakantie

18 december 202250 second read

Tijdens de kerstvakantie, van vrijdag 23 december t/m vrijdag 6 januari 2023, is het informatiecentrum RijnlandRoute gesloten. Ook aannemers Boskalis en Comol5 werken niet of aangepast tijdens de kerstperiode. In dit bericht lees je hier meer over.

Werkzaamheden Boskalis
Van dinsdag 27 december tot maandag 2 januari is Boskalis afwezig, er is dan ook géén spreekuur in de bouwkeet. In de eerste week januari (2 t/m 6 januari) wordt er in de verdiepte ligging niet of nauwelijks gewerkt. Wel wordt er op de oude Torenvlietbrug en de aansluitingen Valkenburg-Oost en Valkenburg-West gewerkt. In de eerste week van het nieuwe jaar, 3 januari, is géén spreekuur in de bouwkeet.

Werkzaamheden Comol5
Tijdens de kerstvakantie wordt er beperkt voor de tunneltechnische installaties gewerkt door Comol5. Na 6 januari starten alle werkzaamheden weer.

Nieuwe openingstijden informatiecentrum 2023
Vanaf zaterdag 7 januari is het informatiecentrum niet meer elke zaterdag geopend. Het informatiecentrum is dan elke eerste zaterdag van de maand geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Wel blijven we elke week op woensdag en vrijdag op reguliere openingstijden, van 11.00 tot 15.00 uur, geopend.

Tags

InformatiecentrumRegioRijnlandRouteWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top