Skip to content
Fotocredit: Vrijwilligerscentrale Wassenaar

De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021

24 mei 20222 minute read

Op 13 mei was het eindelijk zover. Alle genomineerden en belangstellenden mochten bijeenkomen in de Warenar om de uitreiking bij te wonen. De uitreiking stond in het teken van ‘nieuwe gezichten’ zoals nieuwe Nederlanders, expats en mensen met een beperking. Zij laten zien dat iedereen als vrijwilliger kan werken.

Tijdens de avond kregen wethouder Ritske Bloemendaal en Inge Zweerts de Jong de eerste handreiking ‘Vrijwilligers van de toekomst’. Deze handreiking geeft een mooi beeld over hoe vrijwilligers te vinden en te binden in de toekomst. De projectgroep, bestaande uit zeven jongeren, hebben met veel enthousiasme aan deze handreiking gewerkt. Ook lieten ze een leuke film zien over hoe leuk en gezellig het werk kan zijn, maar ook hoe dat je er als vrijwilliger veel van kan leren en je er dus gelukkiger van wordt.

En dan was het eindelijk zover. Marc van Dijk, de voorzitter van de jury, maakte de prijswinnaars bekend. Dit keer geen 3e, 2e en 1e plaats, maar 4 winnaars. “Want eigenlijk zijn jullie allemaal winnaars!” Sandra de Geus, Marvin van der Nat, Rahim Sadiqyar en Beth Brauen kregen een groot applaus, bloemen en een oorkonde. De jonge trainers van WZK Zwemmen wonnen de vrijwilligersprijs voor de groep.

Meesterijsbereider Luc Blok gaf een mooie toespraak met veel humor en anekdotes. Hij besloot zijn verhaal dat eigenlijk alle vrijwilligers een lintje moeten krijgen. “Want dat verdienen deze mensen stuk voor stuk!” aldus Luc Blok. De avond werd verder feestelijk afgesloten met een gezellige borrel in de foyer van de Warenar.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligersprijzenWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top