donderdag 07 juli 2022

A Algemeen

Vrijwilligerswerk daar zit muziek in!

Muziek verbindt mensen. Het is een taal die iedereen verstaat. Soms ken je een taal niet maar kan je je wel inleven in de muziek. Muziek is samenwerken en het creëert emotie. Dat zie je ook bij concerten of een festival. Mensen die elkaar niet kennen genieten samen van dezelfde ervaring. Dat is met vrijwilligerswerk net zo, het brengt mensen samen en je geniet van de ervaring.

• Ben jij ervaren op de piano? Vind je het leuk om een huiskamerconcert te geven? In het Johannahuis hebben wij een publiek dat graag luistert en op deze manier mooie herinneringen van vroeger weer boven kunnen halen. (Vac.M.054) ook zijn ze bij Van Ommerenpark op zoek naar Maaltijdrijders (Vac.C.014)

• Jazz Sociëteit Wassenaar zoekt een Penningmeester en een Algemeen Bestuurslid. Naast de bekende taken helpen alle bestuursleden, zo mogelijk, ook mee op de concertdagen. Dat is nog eens gezellig! (Vac.B.132)

• Draag jij de mensen die slecht kunnen horen een warm hart toe? Misschien wel omdat zij muziek weer anders beleven? Vind je het belangrijk om hier over goede voorlichting te geven? De Ned. Ver. Voor Slechthorende is op zoek naar een voorlichter (Vac.H.048)

• Vluchtelingenwerk Wassenaar is dringend op zoek naar Maatschappelijke begeleiders! Vind jij het ook belangrijk dat vluchtelingen goed terecht komen en hun draai kunnen vinden in de Nederlandse samenleving? Dan kan jij het verschil maken! (Vac.A.129)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-5113133