Ga naar hoofdinhoud

IVN Winterwandelingen in De Horsten en Berkheide

3 januari 202351 second read

Lekker in de winter doorstappen in het Koninklijk Landgoed De Horsten of in het duingebied Berkheide in Wassenaar en ook nog genieten van wat de natuur ons in dit seizoen biedt. Vogels zijn er altijd te bewonderen en de bomen zijn met al hun kaalheid nog steeds imposant. Voor Berkheide gaan we speciaal kijken hoe planten en dieren omgaan met stuivend duinzand in het afgeplagde duingebied.

Beleef de natuur en loop met de IVN-gidsen mee voor een stevige tippel. De wandeling in de Horsten vindt plaats op woensdag 11 januari. Om 14 uur verzamelen bij de ingang aan de Papeweg in Wassenaar. Betaald parkeren via QR-code of via de website van de Horsten.

De wandeling door Berkheide is op zaterdag 14 januari eveneens om 14 uur. Daar verzamelen we voor het Fletcher Hotel Duinoord, Wassenaarseslag 26 in Wassenaar.

Inlichtingen bij Rob Meyer 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 06 50207113

IVN-wandelingen zijn voor een ieder toegankelijk, zijn gratis en duren 1,5 tot 2 uur. Aanmelden hoeft niet. De wandeling gaat altijd door.
Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl

 

Tags

Berkheidede HorstenIVN Den HaagWinterwandeling
Gerelateerde artikelen
Back To Top