Skip to content
Archieffoto

Nieuwe dienstregeling EBS op 8 januari

8 januari 202353 second read

Vandaag, zondag 8 januari verandert de dienstregeling bij EBS in de regio Haaglanden. Dat betekent dat met name de vertrek- en aankomsttijden, haltes, routes en de aansluitingen van verschillende buslijnen zullen veranderen.

De belangrijkste wijzigingen
Komend jaar verdwijnt lijn 42 in Wassenaar en wordt de route samengevoegd met lijn 46. Deze aanpassing betekent dat er een aantal haltes vervalt, maar tevens ontstaat er een doorgaande verbinding tussen Voorburg, Leidschendam (Mall of the Netherlands), Voorschoten, Wassenaar en Duinrell.

Op de route van lijn 43 zijn aanpassingen gedaan waardoor de halte Naturalis in Leiden vervalt en om de Breestraat in Leiden te ontlasten rijdt lijn 45 dezelfde route door het centrum als lijn 400 van R-net. Daarnaast wijzigt de dienstregeling van lijn 70 tijdens de vakantieperiodes en zijn de vertrek-en aankomsttijden van verschillende buslijnen veranderd om het openbaar vervoer in de regio beter op elkaar aan te sluiten.

Meer weten?
Kijk op www.ebs-ov.nl/haaglanden (externe link) voor alle informatie over de belangrijkste veranderingen per buslijn. Tevens is er de mogelijkheid om via de website de nieuwe lijnnetkaart en de haltetijden op te zoeken of te printen.

Tags

DienstregelingEBSGemeenteRegioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top