Skip to content

Afternoon Tea Concert op 14 januari 2023 a.s.

9 januari 202350 second read

Het eerste concert van het Golden Circle Ensemble in 2023 is op 14 januari in de American Protestant Church of The Hague. Het ensemble zingt liederen uit de Anglicaanse kerkmuziek en enkele prachtige werken van André de Jager. André was de afgelopen jaren de vaste organist van het ensemble. De keuze van de liederen is gebaseerd op de indeling van het kerkelijk jaar. In januari is dit Driekoningen wat staat voor het Licht dat Jezus met Zijn geboorte in de wereld bracht.

Het ensemble bestaat uit 4 zangers: sopranen: Gunda Leine en Rosa Dijkgraaf, alt: Hella Termeulen, bariton: João Silva begeleider en dirigent: John Bakker.

De toegang is gratis, maar donaties zijn zeer welkom. Het concert begint om 16.00 uur, de deuren gaan open om 15.30 uur. Voorafgaand aan het concert is er koffie en thee. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar John Bakker: musicdirector@apch.nl. Wij nodigenn u van harte uit voor dit concert.

The American Protestant Church of The Hague
Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

flyerATC20230114GoldenCircleEnsembleA5pub

Tags

Afternoon Tea ConcertAmerican Protestant ChurchDen HaagRegioThe Hague
Gerelateerde artikelen
Back To Top