Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Wassenaarse Volleybal Vereniging leeft zich uit tijdens toernooi en nieuwjaarsbijeenkomst

Jan Rijskamp
23 januari 20232 minute read

Alle volleybalvelden in sporthal De Schulpwei werden benut om, na 2 vrijwel sport loze corona jaren, een uitbundige schare junioren en senioren van de Wassenaarse Volleybal Vereniging met hun introducees te laten volleyballen in het jaarlijkse z.g. WVV “Olieballentoernooi”. Gebruikelijk tijdens dit toernooi worden jeugd, senioren en introducees luk raak door elkaar in teams gedeeld. Zo onderstonden er

9 ‘jeugd’teams iets later op de avond gevolgd door 4 ‘senioren’teams die met ludiek gekozen teamnamen speelden om de eer. Zo speelde o.a. de ‘Vuurpijlen’ tegen de ‘Rotjes’, de ‘Oliebollen’ tegen de ‘Beignets’ en de ‘Champagne’ tegen de ‘Bubbels’.

Er werd niet zomaar gevolleybald nee vooral zodra een ouder tegenover een zoon of dochter stond kwam er geestdriftige energie vrij met aan beide kanten de zorg om vooral niet te verliezen. Rekening houdend met de samenstelling van de teams (leeftijd en ervaring) werd, alle uitslagen opgeteld, team 4 de ‘Beignets’ de overal winnaar. Onder luid applaus ontvingen de winnaars Laura, Mateo, Mikaela, Katerina, Gary en Candela hun prijs bestaande uit gebakjes versierd met het WVV logo.

De 4 uit oudere spelers/speelsters bestaande teams speelden vervolgens eveneens een aantal stevige potjes volleybal. Het verschil in speelsterkte was in vele gevallen amper zichtbaar. Wedstrijden werden soms met één punt verschil beslecht. Ook hier werd team 4 de overal winnaar en werden zij eveneens met gebak verrast.

Na de douche volgende de nieuwjaarsbijeenkomst in de kantine van de sporthal. Jeanne Taal die naast secretaris bij WVV o.a. voor WVV ook de kantine beheerd had zich behoorlijk uitgesloofd en gezorgd voor allerhande lekkers. Penningmeester Rik Vos liet in een korte speech het afgelopen jaar de revue passeren. Naast het kampioenschap van de Heren 1 gingen er ook bedankjes uit naar bijvoorbeeld: Elly Van Weerlee die 35 jaar competitiespelen beëindigde (blijft wel trainen), de trainers Peggy, Erik, Gliselle, Ruud en Paul en niet te vergeten de jeugdbegeleiders Ines Cremers en George Brady alsmede Peggy en Robert die hun scheidsrechterdiploma hebben behaald. Het is heerlijk om te weten dat er naast bestuursleden ook anderen zijn die hun steentje bijdragen in het reilen en zeilen van WVV. Tenslotte werd ‘Camping Duinhorst’ en ‘Taxi 2001 BV’ bedankt voor hun financiële bijdragen aan dit toernooi en de nieuwjaarsbijeenkomst. Rik sloot af met iedereen een geweldig en sportief 2023 te wensen.

Ook volleyballen bij WVV? Info is te verkrijgen bij Jeanne Taal via 06-24848258 of kijk anders op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

OlieballentoernooiVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top