Skip to content
WVV Wassenaar Heren 1
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Heren 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging met moeite naar een 3-1 winst

Jan Rijskamp
24 januari 20232 minute read

Na een “winterstop” van 4 weken stond vrijdag 13 januari de wedstrijd WVV H1 tegen Volcano H1 op het programma. Volcano uit Delft kwam op bezoek in Wassenaar.

Bij WVV was hoofdaanvaller Kilian v.d. Kleij niet aanwezig maar daar stond tegenover dat de nieuwe versterking Arnout Roos zijn, achteraf gezien geslaagd, debuut maakte. Na de eerste balwisselingen maakte juist hij het eerste punt. Waarna WVV tijdens die eerste set gestaag uitliep. Zij hielden Volcano met strakke services onder druk en gaven de tegenstander geen kans om langszij te komen. Resultaat 25-18.

In set 2 schakelde WVV nog een tandje bij met 25-11 als resultaat. Zat een 4-0 zege erin?? Set 3 begon WVV wederom voortvarend. Bij 13-8 en ommekeer in de wedstrijd. Volcano Kreeg de service waarbij ze vooral met ballen diep in het veld onrust zaaide in de WVV gelederen. Volcano wist bij 13-13 langszij te komen. WVV vroeg snel een time out aan met gelijktijdig een wissel. Volcano ging evenwel door met ijzersterk spel. Pas bij 14-23 kreeg WVV de bal terug. Via goed geplaatste en strakke services haalde Mathieu Prins WVV weer dichterbij Volcano. Maar helaas het gat in de tussenstand was te groot. De set werd met 18-25 afgegeven.

Tijdens de pauze tussen set 3 en 4 werd er onder de WVV-ers een stevig woordje gesproken! Hé ‘jongens’ dit laten we niet weer gebeuren. Dat hielp. WVV geleerd van de set hiervoor ging er vol in en liet geen spaan heel van de tegenstander. Met 25-10 werd de 4e set ruim winnend afgesloten met dus een prima 3-1 resultaat!

Ook volleyballen? Je mag bij WVV de eerste 4 achtereenvolgende keer vrijblijvend meetrainen. Info hoe dit kan is te verkrijgen bij Jeanne Taal via 06-24848258 of kijk anders op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

Heren 1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top