Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: ToLocal

Ideeën voor een teamuitje in en rondom Wassenaar

ToLocal
24 januari 20233 minute read

Moet jij een teamuitje organiseren en heb je totaal geen inspiratie? Soms voelt het alsof alle mogelijke ideeën al eens langs zijn gekomen en dat er niets origineels meer te bedenken is. “Been there, done that”, hoor je al uit de mond van al je collega’s. Daarom hebben we in dit artikel een aantal leuke ideeën bedacht die jij kunt doen met je collega’s op een teamuitje.

Optie №1: Begin met een activiteit van teambuilding

Een uitje hoeft niet alleen leuk te zijn, je kunt het ook combineren met nuttig. Loopt het op het werk soms een beetje stroef? Dan is het goed om een leuke teambuilding activiteit te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het doen van een escape room, maar er zijn ook activiteiten te bedenken zoals het leren zingen en dansen in een gospelkoor, trainen als een marinier of klimmen in een klimbos. Kortom, genoeg leuke activiteiten te vinden.

Optie №2: Regel een leuke locatie voor een borrel

Heb je vrijdags eigenlijk nooit een vrijdagmiddagborrel? Dan is het misschien tijd om die verloren tijd in te halen met een exclusieve borrel na een drukke teamactiviteit. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar zaalverhuur den haag, waar je kunt na-borrelen met de lekkerste natjes en droogjes. Een dergelijke locatie is ook perfect voor een afscheid van een bijzondere collega die met pensioen gaat of van baan gaat wisselen. Wil je een lekker diner, ook dat kan geregeld worden bij zaalverhuur, niet ver van Wassenaar.

Optie №3: Regel leuke en interessante workshops

Zijn jouw collega’s stuk voor stuk mensen die altijd meer willen leren? Dan kun je er ook voor kiezen om een leuke workshop te organiseren. Het hoeft helemaal niet te maken hebben met de sfeer van jouw werk. Je kunt bijvoorbeeld een workshop schilderen volgen met elkaar, maar ook storytelling is heel erg leuk: Leer elkaar in de pauze op het werk de stoerste verhalen te vertellen volgens de principes in de workshop. Je zult zien dat er veel wordt gelachen.

Optie №4: Ga met elkaar naar het strand

Natuurlijk is een optie om in Wassenaar naar het strand te gaan. Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen op het strand waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt. Denk aan een wedstrijd zandkastelen bouwen, een workshop surfen (met of zonder vlieger) of, als het toevallig een beetje gestormd heeft: strandjutten. Je kunt tegenwoordig een workshop doen met een echte professionele strandjutter: misschien vind je wel iets waardevols op het strand!

Optie №5: Maak een toertocht door de regio

De hele omgeving van Wassenaar is prachtig om door te fietsen of te toeren. Je kunt kiezen om oldtimers te huren, op kleine motoren (solex) of elektrische een toertocht te rijden of verzin iets gekkers. Of het nu een bierfiets is, een partybus of een quad, er is altijd wel een vervoermiddel te bedenken waarmee jouw collega’s de grootste pret kunnen hebben.

Hopelijk hebben we je zo kunnen helpen met een goed idee voor een teamuitje of teambuilding activiteit. Het belangrijkste is natuurlijk plezier, en dat wensen we je ook!

Tags

ActiviteitenIdeeenRegioTeamuitjeWassenaarZaalverhuur
Gerelateerde artikelen
Back To Top