Skip to content
American Protestant Church
Fotocredit: The American Protestant Church

APCH Scratch choir 2e deel Messiah van G.f. Händel

Elselien Wakkee
26 januari 202342 second read

De Amerikaanse kerk organiseert zaterdag 25 februari een scratchkoor. Op deze dag het tweede deel van de Messiah van G.F. Händel worden ingestudeerd  waaronder de mooie. Dit alles onder de inspirerende leiding van John Bakker.Het is een dag voor iedereen met enige zangervaring en liefde voor deze muziek.

’s Middags om 16.00 uur zal de dag worden afgesloten met een Afternoon Tea Concert waar het Scratchkoor in samenwerking met enkele professionele solisten dit werk ten gehore zal brengen. We vragen iedereen met muzikale- of zangervaring om zich in te schrijven voor deze dag.

Bij belangstelling om mee te doen aan deze fantastische dag: Stuur dan z.s.m. een email aan John Bakker  musicdirector@APCH.nl , er zal dan informatie worden toegestuurd met de uitgebreide informatie over deze dag.

The American Protestant Church of The Hague, Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

Den HaagRegioScratch ChoirThe American Protestant Church
Gerelateerde artikelen
Back To Top