Skip to content
AV Rijnsoever Duinloop
Fotocredit: Peter Sneijders

A.V. Rijnsoever organiseert Duin/strandloop

AV Rijnsoever
27 januari 202356 second read

Na een korte winterstop hervat de A.V. Rijnsoever op zaterdag 4 februari haar serie van zes duinlopen. Een nieuwe loop, een nieuwe locatie, een nieuw parcours!!! De vierde loop uit deze serie start vanaf de accommodatie van jongerencentrum “Scum” aan de Noordduinseweg. Als vanouds gaan de kinderen van 6 t/m 9 jaar om 9.30u als eersten van start. Zij maken een klim over de strandopgang richting paviljoen “’t Wantveld” en gaan daarna via het strand terug naar de finish.

De kinderen van 10 t/m 12 jaar starten om 9.45u en maken dit rondje twee keer. Om 10.00u klinkt het startschot voor de senioren. Zij gaan door de duinen richting Noordwijk en vandaar over het strand terug naar Katwijk. De 5 km lopers doen dit rondje één keer, de 10 km lopers twee keer. Een mooi, maar zeker bij veel wind, een pittig parcours. Gelukkig is het die ochtend wel laag water………

Voorinschrijven kan tot donderdagavond 2 februari 23.59u via www.halvevankatwijk.nl/duinloopcircuit. Na-inschrijven kan ter plaatse vanaf 9.00u. Op de website kun je ook meer informatie lezen over deze loop en het duinloopcircuit. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!

Tags

AV RijnsoeverDuinloopDuinloopcircuitHardlopenKatwijkKidsrunRegioStrandloop
Gerelateerde artikelen
Back To Top