Skip to content
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar 8 maart

Repair Cafe
3 maart 202341 second read

U bent weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar. We nemen uw kapotte spullen graag onder handen – bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk of apparatuur zoals een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, lamp, waterkoker, tuinmachine. “Waardeer het, repareer het!”, goed voor het behoud van uw spullen en goed voor het milieu! Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt na afloop gewaardeerd.

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur, en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de grote gezellige koffietafel in onze ruimte.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, op repaircafewassenaar@gmail.com.

Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand open, de volgende keer op 12 april.

Tags

Geef spullen een tweede kansRepair CafeReparatieTweedehandsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top