Skip to content
Fotocredit: PR

A.V. Rijnsoever organiseert de Krokusloop

AV Rijnsoever
4 maart 20232 minute read

Hopelijk zijn de krokusjes er nog op zaterdag 11 maart, want dan  organiseert de A.V. Rijnsoever de Krokusloop, de vijfde loop van haar wintercircuit. Deze zal plaatsvinden in het Panbos aan de Wassenaarseweg in Katwijk.                                                                                                    

Opnieuw is er een mooi, uitdagend parcours uitgezet, dat deels over andere paden loopt dan tijdens de Sinterklaasloop, die in december in datzelfde Panbos werd georganiseerd.                                                                                                                   

Start en finish van deze loop zijn ter hoogte van het restaurant “Het Panbos”. Als vanouds gaan de kinderen van 6 t/m 9 jaar om 9.30u als eersten van start. Zij lopen een rondje van circa één kilometer. De kinderen van 10 t/m 12 jaar starten om 9.45u. Zij maken een wat grotere ronde, waarbij ze ook “De Muur’ moeten ronden.                                                                                                               

Om 10.00u klinkt het startschot voor de senioren. De 5 km lopers lopen een grote én een kleine ronde door het Panbos, de 10 km lopers twee grote en twee kleine rondes. Een pittig parcours, maar dat zijn de deelnemers aan dit wintercircuit inmiddels wel gewend……..                                                                                               

Voorinschrijven kan tot donderdagavond 9 maart 23.59u via www.halvevankatwijk.nl/duinloopcircuit. Na-inschrijven kan ter plaatse vanaf 9.00u. Op de website kun je ook meer informatie lezen over deze loop en het duinloopcircuit. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!

Tags

HardlopenKatwijkKrokusloopPanbosRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top