Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Heren 2 en het trainers tekort bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging

Jan Rijskamp
13 maart 20232 minute read

Voorjaars vakantie of niet het Heren 2 team van WVV had gewoon een competitie wedstrijd af te werken. De WVV-ers moesten het in Delft opnemen tegen het team van VVV Delta Heren 3. Helaas een bijna onmogelijk opgave voor WVV. Delta staat op de ranglijst namelijk onbedreigt op de eerste plek en als zij deze wedstrijd winnen zijn ze, 2 wedstrijden voor het einde van de competitie, al zeker van het kampioenschap. WVV start evenwel onbevangen. Jammer geneog moest WVV het, wegens een blessure, ook zonder één van haar hoofdaanvallers doen. Scheelt, zoals dat zo mooi heet, ‘een slok op een borrel’. In set 1 en 2 hadden de Wassenaarders het zwaar. Delta liet via 25-15 en 25-12 al snel zien op de wist uit te zijn. In set 3 lukte het WVV om het Delta toch nog lastig te maken. Beide teams in de zogenaamde “big points”…25-21. De laatste set was meer een formaliteit, 25-11. Gefeliciteerd Delta. Jullie kampioenschap is binnen.

Trainers te kort!!

Ja, de toename van (jeugd)leden bij WVV is wel zodanig dat het hebben van een (hoofd)trainer een dringende noodzaak is geworden. De training van de jeugd wordt, inmiddels verdeeld over alle vier de volleybalvelden, in sporthal De Schulpwei afgewerkt. Dat gebeurt op de woensdag van 18:30 uur tot 20:00 uur. Heb je interesse om de jeugd het volleyballen bij te brengen of wil je in dit verband meer over WVV weten neem dan contact op met onze secretaris Jeanne Taal. Dat kan via telefoon 06.24848258 of secretaris@wvv-wassenaar.nl. Een pluspunt is dat ook het trainerschap voor de senioren tot de mogelijkheid behoord. Zij trainen eveneens op de woensdag en wel aansluitend op de jeugd van 20:15 uur tot 21:45 uur.

Tags

VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top