Skip to content

Natuurwandelingen in Ockenburgh en Park Te Werve

IVN Den Haag
18 maart 202350 second read

Op zondag 26 maart zijn er twee natuurwandelingen  met een IVN-natuurgids, een in Ockenburgh en de Stenen Kamer en een in Park Te Werve in Rijswijk.

Voor Ockenburgh is de verzamelplaats bij het bruggetje aan de Monsterseweg bij de ingang van het landgoed. Dit landgoed is rijk aan natuur en historie en zowel Ockenburgh als de Stenen Kamer  kennen een bijzondere geschiedenis. Verzamelen om 10 uur

De tweede wandeling is in Park Te Werve in Rijswijk. Dit kleine, maar zeer waardevolle park  is bij velen nog niet bekend en het loont bijzonder de moeite eens een kijkje te nemen en te genieten van al wat de lente voor ons in petto heeft..

Park Te Werve is met de IVN-gids vrij te betreden. Verzamelen om 10.30 uur bij Paviljoen Te Werve, Huys de Wervelaan 110, 2283 TM Rijswijk.

IVN-wandelingen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Ze duren 1 ½  tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig. Inlichtingen bij  IVN Den Haag Rob Meyer tel. 06-20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.

Tags

IVN Den HaagNatuurwandelingenOckenburghPark Te WerveRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top