Skip to content
Fotocredit PR

Grote opkomst bezoekers Open Dag Dierenkliniek Stevenshof – Valkenburgse Meer

Dierenkliniek Stevenshof - Valkenburgse Meer
21 maart 20232 minute read

Per 13 maart 2023 is Dierenkliniek Stevenshof- Valkenburgse Meer uit de Stevenshof verhuisd naar een prachtige locatie naast de Kwantum en de Bristol, aan het Valkenburgse Meer. Een verandering van 100m2 bedrijfspand naar 560 m2 ruimte.  Een jaar intens verbouwen ging hieraan vooraf.

Op 19 maart werd deze verhuizing gevierd met een unieke open dag van zowel de Dierenkliniek als de Personal Training Studio van Rob van Rossum naast de Dierenkliniek. Heel Valkenburg en omstreken was uitgelopen voor deze open dag. Bezoekersaantallen tot 2000 mensen werden tijdens de open dag geteld.

Koffie van Fortune Coffee en vrolijke taartjes werden heerlijk verorberd, waarna men uiteraard direct voor calorieafname verwezen werd voor een kijkje bij de Personal Training Studio van Rob van Rossum, alvorens de dierenkliniek te bekijken.
Kinderen konden verkleed als dierenartschirurg een knuffelbeer opereren, diverse hulporganisaties zoals Dierentehuis Stevenshage, Vogelasiel de Wulp en Dierenambulance Leiden waren aanwezig met een standje.

Ook Dierenspeciaalzaak Animals First en Crematorium Groenendijk hadden een standje en gaven uitleg. Een uniek kijkje in normaal afgesloten ruimtes van de dierenkliniek was mogelijk, van operatiekamer, tandheelkunde operatiekamer tot echoruimte, opnameruimtes en CT-ruimte.  Tevens was het mogelijk het hydrotherapiebad te bekijken en kennis te maken met Suzanne Holman van SAM dierenfysiotherapie en chiropractie. In het gebouw gevestgde trimmers van Trimsalon DogSpa en KonijnWijs en De Kattentroon lieten ook hun ruimtes zien.

Tags

Dierenkliniek Stevenshof Valkenburgse MeerOpen DagRegioValkenburg zh
Gerelateerde artikelen
Back To Top