Skip to content
Fotocredit: PR

Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Live Department
23 maart 20232 minute read

Het Grootste ZOMERFEEST van Nederland keert terug op het strand van Scheveningen met onder andere Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam.

Na een succesvolle eerste editie keert Het Grootste Zomerfeest van Nederland op zaterdag 2 september terug op het strand van Scheveningen. Qmusic en festivalorganisator Live on the Beach slaan wederom hun handen ineen voor het zomerfeest met een groot aantal Nederlandse topartiesten.

Er zijn optredens van o.a. Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex. Kris Kross Amsterdam sluit deze zomerdag met een spectaculaire show af. De hosts van de dag zijn QMusic dj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels.

Organisator Arwin Touw van Live on the Beach: “Na de succesvolle eerste editie in 2022 kijken we er met veel plezier naar uit om ook deze zomer weer samen met Qmusic een groots zomerfeest te organiseren. Met een line-up van topartiesten wordt het van het begin tot het einde meezingen.”

Tickets

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 maart om 10.00 uur. Op Qmusic kunnen luisteraars het komende weekend kaarten winnen door te bellen naar de studio wanneer ze één van de artiesten uit de line-up horen.

Over de organisatoren

Live on the Beach is een grote speler in de evenementenbranche en kenmerkt zich door strandconcerten met topartiesten. Naast Het Grootste Zomerfeest, organiseerde Live on the Beach afgelopen jaren strandconcerten met o.a. Tino Martin, Kensington, Krezip en de Britse popgroep Keane. Deze zomer staan ook Beatstad, met Di-rect, Goldband en Son Mieux, en concerten met Anouk & BLØF op de planning. Qmusic is binnen de commerciële doelgroep de grootste radiozender van Nederland, met een marktaandeel van meer dan 20%. Het station is onder anderen bekend van de ochtendshow met Mattie & Marieke, de Top 40, de Foute Party en radiospel Het Geluid.

Driedaags programma compleet

Met deze drie dagen is het Live on the Beach programma compleet. Al eerder kondigde Live on the Beach het strandconcert van Anouk & BLØF aan (donderdag 31 augustus) en het Beatstad Festival met Goldband, DI-RECT, Son Mieux en Prins S en de Geit (vrijdag 1 september). Voor zowel Anouk & BLØF als ook het Beatstad Festival is de kaartverkoop al eerder begonnen.

Qmusic presenteert; het Grootste ZOMERFEEST van Nederland!

Zaterdag 2 september 2023

Strand van Scheveningen

13.30 uur – 23.00 uur

Kaarten: €55,00 (excl. €4,50 servicekosten)

Vanaf 24 maart 10:00 verkrijgbaar via www.liveonthebeach.nl

Tags

ConcertGrootste Zomerfeest van NederlandRegioScheveningenStrand van ScheveningenZaterdag 2 september
Gerelateerde artikelen
Back To Top