Ga naar hoofdinhoud

Bigband Just Us met zangeres Ciara Clerx in het The Hague Marriott Hotel

Stichting Jazz at the Club
25 maart 202356 second read

Op vrijdagavond 14 april vindt in het The Hague Marriott Hotel een nieuwe editie van “Friday Night Jazz” plaats met een optreden van de (kleine) bigband JustUs. JustUs combineert de beste elementen van een bigband met het meer intieme karakter en het individuele geluid van een combo. Het belooft een gedenkwaardig en stevig concert te worden met swingende klassiekers, maar ook met jazzfunk, latin jazz en melodieuze pop. Het diverse en eigenzinnige repertoire laat de muzikale power en meerstemmige arrangementen voor blazers volledig tot hun recht komen.

JustUs bestaat uit twaalf instrumentalisten aangevuld met zangeres Ciara Clerx. Dirigent en coach is Werner Janssen, als saxofonist regelmatig te beluisteren in het Metropole Orkest.

Het concert start om 20.30 uur; inloop is mogelijk vanaf 20.00 uur. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Jazz at the Club in samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer en het The Hague Marriott Hotel. Kaarten via www.podiumdenieuwekamer.nl en kosten € 20.

Concertinformatie:

Het The Hague Marriott Hotel is gevestigd aan de Johan de Wittlaan 30 in Den Haag (telefoon: 070-3525366 – raadpleeg ook www.thehaguemarriott.com).

Meer informatie: www.jazzattheclub.nl. en/of wwwpodiumdenieuwekamer.nl

Fotocredit: PR

Tags

Bigband Just UsCiara ClerxDen HaagFriday Night JazzStichting Jazz at the ClubThe Hague Marriott
Gerelateerde artikelen
Back To Top