Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Zesde en laatste loop Duinloopcircuit A.V. Rijnsoever op 1 april 

AV Rijnsoever
27 maart 20232 minute read

Zaterdag 1 april besluiten we het Running Center Katwijk Duinloopcircuit. Na twee jaar afwezigheid i.v.m. corona kon Atletiekvereniging Rijnsoever dit jaar weer een volledig circuit organiseren. Dit jaar zelfs met zes lopen, bovendien vanuit wisselende locaties en met verschillende parcoursen. Zo waren we tweemaal te gast in het Panbos en liepen we door zowel de Noordduinen, de Zuidduinen als over het strand. Een opzet die door veel deelnemers zeer gewaardeerd werd.

De laatste loop op 1 april gaat weer door de Noordduinen en start om 10.00 u op de baan bij het clubhuis van de A.V. Rijnsoever. Van daaruit gaat het door de wijk Rijnsoeverpark richting de duinen, waar de 5 km en de 10 km ieder hun eigen parcours volgen. Ook de jeugd is bij deze loop natuurlijk weer van harte welkom. Voor hen is een parcours van één kilometer op en rond de baan van de A.V. Rijnsoever uitgezet. De 6 t/m 9-jarigen starten om 9.30 u. De 10 t/m 12-jarigen starten om 9.45 u en lopen die ronde twee keer. Na afloop van deze loop worden de eindklassementen opgemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

Al met al was dit een bijzondere serie van zes lopen, die zeker voor herhaling vatbaar is. Voor meer informatie en inschrijven voor deze laatste loop kun je op de website terecht: www.halvevankatwijk.nl/duinloopcircuit.                                                                                                               

Hopelijk zien we ook jou aan de start van deze laatste loop?

Tags

AV RijnsoeverDuinloopcircuitHardlopenKatwijkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top