Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Jongens B1 Wassenaarse Volleybal Vereniging KAMPIOEN

Jan Rijskamp
28 maart 20232 minute read

De JB1 van WVV (jongens < 16 jaar) hebben 2 wedstrijden voor het einde van hun competitie het Kampioenschap behaald. Het team bestaande uit: Jawhar Putzu, Thijs Brady, Mateo Stander, Max Shin, Alex Brady, Cas van der Linde en Jan de Vries herhaaldelijk aangevuld met Emma Morales Guzman, Efi Mavridi en Livia Munk spelen in poule A, 3e klasse van de Regio West.

Afgelopen week moesten zij het opnemen tegen het team van Leython uit Leiderdorp. Set één begint en WVV laat direct zien er zin in te hebben. Zij laten het talrijke publiek op de tribune en de tegenpartij door fel van leer te trekken weten dat zij grootse plannen hebben. Via 11-2 werd met 25-15 een ruime setwinst behaald. In set 2 werden de Wassenaarse jongens wat overmoedig wat duidelijk ten kosten ging aan het niveau van het volleybalspel. In tegenstelling tot de eerdere set hield Leython de stand nu tot 12-12 gelijk. Het is omdat WVV meer kwaliteit bezit waardoor Leython alsnog met 25-18 het onderspit dolf anders had de uitslag van deze set zomaar andersom kunnen zijn. Set 3.

Op een gegeven moment maakte WVV er in hun enthousiasme een zooitje van. Baldadigheid troef. Bij een 12-14 achterstand greep trainer/coach Gliselle D. v.d Kleij in. Time out. Gelukkig dat hielp. Het spelpeil schoot weer omhoog en WVV haalden, doordat er nu wel keurig ‘in drieën’ en attent werd gespeeld, alsnog met 25-20 de set binnen. Fortuinlijk genoeg was WVV in set 4 weer volledig bij de les. Waardoor bij 25-11 de set en de wedstrijdwinst met 4-0 binnen was en voor WVV eveneens het Kampioenschap. Bravo!!!

Tags

Jongens B1KampioenschapVolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top