Skip to content
Fotocredit: PR

HVV Sterrentoernooi 2023 – zaterdag 8 april 

HVV
31 maart 20232 minute read

Het internationale Sterrentoernooi vindt dit jaar weer plaats op de Diepput. Super trots dat HVV voor de negende keer dit top jeugdtoernooi voor jongens onder 10 organiseert. Het HVV Sterrentoernooi vindt plaats op zaterdag 8 april. Een unieke kans om de toppers van de toekomst van diverse internationale topclubs te zien spelen bij voetbalclub HVV in Den Haag. Het sterrentoernooi dankt zijn naam aan de sterrenstatus van de deelnemende clubs. HVV behaalde een ster nadat het in 1914 voor de 10e keer de landstitel behaalde. 

… MET EEN WAANZINNIG DEELNEMERSVELD 

Er is een zeer sterk deelnemersveld vertegenwoordigd met Manchester United, Anderlecht,  Bayer04Leverkusen, Club Brugge, KAA Gent, KRC Gent, Ajax, PSV, Feyenoord, ADO Den Haag en onze eigen HVV 11-1 en 11-3 jeugdhelden. 

SAMENWERKING SPIEREN VOOR SPIEREN 

Het Sterrentoernooi heeft zich verbonden aan de Stichting Spieren voor Spieren. De stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Je kan een bijdrage leveren door bijv. op de dag zelf een plaatje aan te vragen bij de DJ of een bedrag te doneren per gescoord doelpunt. Aan het einde van de dag wordt het opgehaalde bedraag bekend gemaakt en in ontvangst genomen door kind-ambassadeur. 

KOM AANMOEDIGEN EN BELEEF EEN MOOIE VOETBALDAG 

In een toernooi met deze topclubs kunnen onze jonge leeuwen natuurlijk alle aanmoediging  gebruiken. Neem iedereen mee, want behalve spannend voetbal belooft het ook weer een hele  gezellige dag te worden. Om 09.00 start de openingsceremonie en vanaf 10.00 uur starten de wedstrijden. De finale start om 16.00 uur. De toegang is gratis.  

MEER INFO: 

Wedstrijdschema via deze link.  

Contactpersoon: Ingeborg Brøndsted 

Telefoon: 06 51 71 1038 

Ingeborg.brondsted@konhcvv.nl 

www.konhcvv.nl/sterrentoernooi 

Tags

Den HaagHVVRegioSterrentoernooiVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top