Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Marjanne van der Velde

De Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging snoept kampioenskandidaat punt af

Jan Rijskamp
3 april 20232 minute read

De WVV Mix 1 een goede middenmoter in poule B van de recreantencompetitie Regio West, Rijnland moest het in Voorschoten opnemen tegen Gemini Kangeroes die mee strijden om het kampioenschap. Oeff, het WVV team dat geplaagd wordt met een 2 tal blessures werd in set één al snel op een hopeloze 14-4 achterstand gezet. Na een time-out lukte het WVV in ieder geval om de achterstand niet veel groter te laten worden maar verlies was er wel: 25-13. Het bijzondere is dat set 2 vrijwel identiek verliep. Nu een time out bij 16-7 maar de setwinst voor Gemini was er wederom met 25-13. Maar dan set drie. De WVV-ers tapten uit een ander vaatje. Nu was het Gemini die bij de stand 8-11 een time-out nam in de hoop een dreigend set verlies te voorkomen. Woww, Gemini had niet op zoveel veerkracht van WVV gerekend. Wat zij ook probeerde WVV was en bleef aan de winnende hand. Even leken de Wassenaarders onaantastbaar. Wisten met rustig spel de 3 punten voorsprong uit te breiden naar maar liefst 10 punten en de winst met 15-25. Ook in set 4 hadden de WVV-ers zicht op de setwinst en een gelijkspel. Echter, na een hoop vol 17-15 kreeg Gemini van WVV de gelegenheid om niet alleen de stand gelijk te trekken maar ook de winst te pakken, 20-25.

De WVV jongens B1 met de jongedames Emma en Efi in het team en onlangs kampioen geworden, hadden afgelopen vrijdag een hele kluif aan het op plek 2 staande MVC JB1.

In Moordrecht won WVV met 17-25 nog eenvoudige set 1 maar in set 2 moest alles uit de kast worden gehaald, 24-26. Vervolgens was het de beurt aan MVC, 25-12 en 25-22.
2-2 gelijk in sets dus volgt er een 5e set. Gelukkig hadden de WVV-ers in die 5e set alles weer onder controle. Setwinst met 10-15 en de wedstrijd met 2-3.

Ook voor WVV meisjes C1 werd het een 5 setter. Want na set 1 en 2 te hebben gewonnen werd set 3 en 4 een prooi voor VCO MC3.  In die 5e set waren de Wassenaarse meiden duidelijk de betere van VCO en wonnen dan ook met 15-7. Geweldig gedaan WVV, jullie staan op een mooie 2e plek op de ranglijst.

Tenslotte was het de WVV H1 dat via 25-13, 25-9, 22-25 en 25-22 tegen Merenwijk H1 met 3-1 het onderspit dolf. Ook Volleyballen? Kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top