Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Zwaar bevochten gelijkspel voor de Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

Jan Rijskamp
12 april 20232 minute read

Gezien de openingsfase in de wedstrijd tegen Setumup meende de WVV mix 1 al snel dat het weleens een zware avond kon worden. In Leimuiden stond WVV namelijk al rap met 8-3 achter. Gelukkig had tegenstander Setumup, niet echt rekening gehouden met de fanatieke inzet van WVV waar vooral de beide benjamins Kim Parlevliet en Livia Munk een dijk van een wedstrijd speelden. Zij gaven de “oude” knakkers in het team de mogelijkheid om met gezamenlijk inspanning in de wedstrijd terug te komen.

En warempel nadat Rob v. A. via de service maar liefst 8 punten oprij wist te scoren was de stand bij 22-22 weer gelijk getrokken. Helaas toch verlies voor WVV met 22-25. In de daarop volgende set was Setumup volledig de weg kwijt. Nu was het Livia Munk van WVV die met een prachtige service een serie van 5 punten op rij wist te maken. En daar bleef het niet bij. WVV ging onverdroten door met scoren. Ook bij 17-6 wist Setumup geen tegenstand te bieden. Ongeloof bij WVV, door de setwinst met de ongekende cijfers 25-7.

Set 3 verliep vreemd genoeg precies andersom. Nu waren het de WVV-ers die ruim het onderspit dolven; 11-25. Gelukkig wist WVV welweer set 4 (met 16-25) naar zich toe te trekken met als eindresultaat een door beide teams zwaar bevochten 2-2 gelijkspel.

Ook Volleyballen? In het bijzonder sportieve dames (18+) worden van harte uitgenodigd. Kijk op www.wvv-wassenaar.nl voor meer info.

T

Foto: Marjanne van der Velde

Tags

Mix 1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top