Skip to content
Fotocredit: PR

Jet Nijland is finalist voor de prijs van het meest romantische boek 2022

Jet Nijland
14 april 202335 second read

Voorschotense auteur Jet Nijland staat in de finale met haar debuutroman Zwaluwdans voor de prijs van het meest romantische boek van 2022.

Jet Nijland debuteerde in 2022 met haar historische feelgoodroman Zwaluwdans. Het verhaal speelt zich af in de Spaanse stad Sevilla en gaat over een verboden liefde. Dat alles in het decor van Spanje in de tijd dat Franco aan de macht was.

De uitgever van Jet zond het boek in voor de Valentijnsprijs – een initiatief om het romantische boek onder de aandacht te brengen. Zwaluwdans is door de jury gekozen samen met nog vier kanshebbers op de shortlist. De longlist bestond uit ruim honderd boeken.

Op 13 mei 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Valentijnsfestival in Ermelo.

Tags

BoekenDebuutromanFinalistJet NijlandMeest romantische boekRegioVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top