Skip to content
Brighton Festival 2010 I Malvolio Tim Crouch

Theatervoorstelling ‘I, Malvolio’ op 22 en 23 April in de Koninklijke Schouwburg Den Haag

STET, The English Theatre
15 april 202359 second read

Deze theatervoorstelling ‘I, Malvolio’, is een prachtige monoloog in de categorie storytelling die het publiek meesleept in de madness van Shakespeare’s komedie. Het is een tirade, vaak zwaarbeladen en verontrustend, door een man die veel onrecht is aangedaan. Noem de hoofdpersoon een verachtelijke clown, noem hem een disciplinaire theater-hater, maar centraal in dit intrigerende stuk staat de vraag van Malvolio aan het publiek: welk plezier halen wij eigenlijk uit het lijden van anderen?

I, Malvolio gaat al de hele wereld over sinds de opening in 2010 – van Shanghai naar Sydney, van Moskou naar Mumbai. Mis deze zeldzame kans niet om een voorstelling bij te wonen van de meest originele theatermakers van het Verenigd Koninkrijk.


The Guardian Australië Cultureblog
:

“De voorstelling waar we naar kijken is een grove, lompe en ronduit vreugdevolle viering van theater. Met de geweldige Crouch op zijn best, wordt een verhaal gedeeld dat zowel met intelligentie als met slapstick speelt.

Totaal Theater:

“Pure magie”

The Daily Telegraph:

“Fris, grappig, aangrijpend en zet aan tot nadenken. I, Malvolio is het beste werk van Tim Crouch tot nu toe.”

Data & locatie

22 april 20.00 (incl gebarentolk en ‘spotlight talk’)
23 april 15.00 & 20.00

Meer informatie en tickets: www.theenglishtheatre.nl

 

Tags

Den HaagI MalvolioKoninklijke SchouwburgRegioSTETThe English Theatrevoorstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top