Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Mooi resultaat voor de meisjes MB1 Wassenaarse Volleybal Vereniging

Jan Rijskamp
21 april 20232 minute read

De Wassenaarse jongedames streden afgelopen zaterdag in Leiderdorp tegen het team van Leython MB3.  In hun op één na laatste wedstrijd dit seizoen maakten de WVV jongedames er een leuke wedstrijd van. Het WVV team staat in de ranglijst op een plaatst waar ze menen niet thuis te horen. Ze grepen deze wedstrijd dus aan om te laten zien wat ze in huis hebben en met de intentie een stapje omhoog op de ranglijst te bewerkstelligen.

De WVV meiden veroverden in set één al snel een kleine voorsprong die ze gedurende set niet meer afstonden. Winst bij 17-25. Set 2 werd doordat Leython meer tegenstand bood een verdraaid spannende. Tot tegen het einde van de set hielden de tams elkaar in evenwicht. Steeds bleef het gelijk. Het was Leython die bij 24-24 het verschil wist te maken; 26-24. Met de nodige aanwijzingen van trainer/coach Peggy Verweij lukte het WVV in de volgende sets weer een belangrijke voorsprong op te bouwen.

Met fraaie set ups van zowel Isabel als Kelly konden de aanvallers Emmeline en Laura meesterlijke punten scoren. En als dan ook Emma en Kirsten met steengoede ballen punten weten te maken is het snel gedaan met Leython. Winst in set 3 met 11-25 en in set 4 met 19-25. Al met al een terechte 1-3 wedstrijdwinst voor WVV waardoor zij naar plek 4 op de ranglijst weten te klimmen. Meer weten over Volleybal in Wassenaar: kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Attentie volleybal liefhebbers:   op zaterdag 13 mei 2023 organiseert WVV van 13:00 tot 17:00 uur haar Lente….Vreugd Toernooi. Een toernooi voor beginnende en gevorderde recreatiespelers van 16 jaar en ouder in sporthal De Schulpwei. Info bij Peggy Verweij via 06-15350158 of pverweij2@ziggo.nl

Tags

MB1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Back To Top