Skip to content
Fotocredit: Samuel van Leeuwen

12½-jarig jubileum een feit!

Soldaat van Oranje - De Musical
1 mei 202342 second read

De voorstelling eindigde met een bijzondere toegift van Als wij niets doen, gezongen door alle acteurs uit de tot nu toe 23 casts. Voor de deur van de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk vormden meer dan 150 acteurs de bekende V. Dat deden zij in aanwezigheid van vele bezoekers, waaronder op het balkon Prinses Margriet, Professor mr. Pieter van Vollenhoven, prins Pieter-Christiaan & prinses Anita en prins Floris & prinses Aimée.

Tickets t/m juli zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer 

Tags

De MusicalJubileumKatwijkRegioSoldaat van Oranjetheaterhangaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top