Skip to content
Fotocredit: PR

Afternoon Tea Concert op 13 mei – “Music for Mothers Day”

American Protestant Church of The Hague
8 mei 202330 second read

Zaterdag 13 mei organiseert The American Protestant Church een concert met”Music for Mothers Day”. De sopraan Gunda Leine zal 4x Ave Maria voor u uitvoeren. Ave Maria’s van verschillende bekende componisten. Het programma wordt afgewisseld door meeslepende piano-improvisaties van pianist John Bakker.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld.  Het concert begint om 16.00 uur.  Vanaf 15.30 uur bent u welkom. De organisatie zorgt voor een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar John Bakker: musicdirector@apch.nl

The American Protestant Church of The Hague
Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

Afternoon Tea ConcertAmerican Protestant ChurchDen HaagMusic for Mothers Day
Gerelateerde artikelen
Back To Top