Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Samuel van Leeuwen

Video bijzondere toegift Als wij niets doen bij 12½-jarig jubileum staat online!

Soldaat van Oranje - De Musical
8 mei 202359 second read

Gisteren speelde Soldaat van Oranje – De Musical zijn 3.250ste voorstelling in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Afgelopen zondag 30 april vierde de productie nog het 12½-jarig bestaan. 

Dit koperen jubileum, in aanwezigheid van onder anderen Prinses Margriet, Professor mr. Pieter van Vollenhoven, prins Pieter-Christiaan & prinses Anita, prins Floris & prinses Aimée en Karna Hazelhoff Roelfzema eindigde met een toegift van Als wij niets doen, gezongen door meer dan 150 (oud-)acteurs uit de tot nu toe 23 casts. 

De videoregistratie van deze toegift is vandaag op soldaatvanoranje.nl geplaatst.

Foto’s en het videoverslag van het 12½-jarig bestaan, stonden eerder deze week al op de website van de voorstelling.

Tot nu toe zagen 3,4 miljoen bezoekers de voorstelling in de TheaterHangaar in Katwijk.

Tickets t/m juli zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer 

Tags

3250ste voorstellingDe MusicalKatwijkRegioSoldaat van OranjeVideo
Gerelateerde artikelen
Back To Top