Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

31e Blauw-Zwart Minikamp grandioos succes

De activiteitencommissie van Blauw Zwart
12 mei 202357 second read

Op 3 en 4 mei is voor de 31e keer het Blauw-Zwart Minikamp gehouden. Onder stralende weersomstandigheden streden ruim 85 kinderen in de leeftijd tussen de 5 en 12 jaar om de prijs van Kampioen Minikamp Blauw-Zwart.

Er waren onder andere de bekende onderdelen: voetbal, penaltybokaal, douanespel, hindernisvoetbal, voetballen met 85 kinderen tegen de begeleiding.

Op woensdagmiddag was er een speurtocht gehouden in de wijk, waarbij naast het beantwoorden van vragen ook spullen geruild moesten worden: beginnen met een theezakje en eindigen met een 2 persoons lattenbodem bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn er ook 2 rondes bingo gespeeld, dit mag niet ontbreken en is op woensdagavond ook een casinoavond gehouden en voordat de kinderen door hun ouders opgehaald konden worden is er een vossenjacht gehouden.

Grote winnaar werd team Frankrijk, maar alle kinderen zijn eigenlijk de winnaars. De huldiging van de winnaars van de penaltybokaal is gedaan door de keeper van Blauw-Zwart 1 Danny Zwaan. Hierna gingen de kinderen met hun ouders naar huis.

Met grote dank aan de organisatie, alle leiders van de teams, de mensen van de catering en allen die er nog meer bij betrokken waren. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Tot de 32e editie in het voorjaar van 2024!

Tags

Blauw ZwartJeugdMinikampVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top