Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Grandioos en sportief Lente…Vreugd Toernooi van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

Jan Rijskamp
22 mei 20232 minute read

Zaterdag 13 mei ‘vochten’ 10 volleybalteams verdeeld over gevorderde en beginnende volleyballers een sportieve strijd uit voor de winst in het 9e WVV Lente…Vreugd Toernooi

Eindelijk na het 3 jaar achter elkaar, wegens het coronavirus, niet kunnen organiseren van het toernooi was het weer een geweldige happening met meer dan 80 volleyballers. Over de in sporthal De Schulpwei aanwezige 4 volleybal-velden speelden de teams met de ludieke namen als o.a. de ‘Vijf en een half’, ‘Wij kunnen beter’, GZB of ‘Mozzarella‘ hun onderlinge wedstrijden.

De strijd was sportief maar hevig ook al omdat de teams aan elkaar gewaagd waren en de één zeker niet onder wilden doen voor de ander. Vooral als in het team de nodige WVV spelers speelden werd er nog fanatieker gespeeld. Het werd dan ook reuze spannend wie er uiteindelijk als overwinnaar uit de bus zou komen. Met nog één wedstrijd te spelen waren er bij de gevorderden nog 3 teams en bij de beginners nog 2 teams die kans maakten op de toernooi winst.

Uiteindelijk was het ‘Mozzarella’ die, bij de beginners de toernooiwinst naar zich toetrok met ‘WF Blauw Zwart’ als goede tweede. Bij de gevorderden was het uiteindelijk ‘Veld 7’ die na een spannende strijd met o.a. WVV-‘Vijf en een half’ het toernooi succesvol wisten af te ronden. Het team genaamd ‘Hit it’ veroverde hier met een half puntje meer dan nummer drie de 2e plaats.

Uit handen van toernooi organisator Peggy Verweij kregen de winnaars en zij die 2e werden een toepasselijke lente bloemenhulde overhandigd.

Op haar beurt werd Peggy door de penningmeester van de Wassenaarse Volleybal Vereniging en een luid applaus van alle sporters en belangstellende bedankt voor al haar inspanningen verricht voor het bijzonder glad verlopen van het toernooi. Tot slot haalde organisator Peggy nogmaals het nodige applaus naar zich toe met de belofte ….”Volgend jaar weer!!!”. Ja dus.

Tags

Lente vreugd toernooiVolleybalWassenaarwedstrijdverslagWVV Wassenaer
Gerelateerde artikelen
Back To Top