Skip to content
London, UK. 19.09.2016. Uchenna Dance presents 'The Head Wrap Diaries' at The Place. Photo shows: Picture shows: Habibat Ajayi, Shelia Attah, Shanelle Clemenson. Photo - © Foteini Christofilopoulou.

Theatervoorstelling ‘The Head Wrap Diaries´op 2-4 juni

The English Theatre
22 mei 20232 minute read

Drie felle, slimme en vooral geestige vrouwelijke personages onderzoeken vrouwelijkheid, schoonheid, cultuur maar vooral haarstyle, in een samensmelting van allerlei soorten dans: House, Waacking, Vogue, Afrikaanse en hedendaagse dans. The Head Wrap Diaries speelt zich af in een kapsalon in Zuid-Londen, BE U Tiful genaamd, en geeft je fantastische gelegenheid om onderdeel te zijn van-, en ondergedompeld te worden in een reis van de kindertijd naar het heden, verteld door een unieke mix van House, Waacking en Vogue versmolten met Afrikaanse en Hedendaagse dans, begeleid door een unieke soundtrack van Afro house, folk, elektronische dansmuziek, jazz en Ghana gospel.

Reviews

The Headwrap Diaries is a must watch, Vicki Igbokwe and Ingrid MacKinnon‘s vibrant, of the moment choreography celebrates the influence of Africa’s diversity, sequences invigorate the evening with a soulful energy.”

“Uchenna Dance present an uplifting blend of dance, theatre, great music, a good dose of humour and … hair stories”


“…takes the emotions, politics and cultural significance that surround black hair and plait them into a funny, fierce, engaging and celebratory show”

Waar en wanneer?

2 juni 2023 | 20.00 (Inclusief Spotlight talk & Gebarentolk Nederlandse gebarentaal)

3 juni 2023 I 14:00 Empowerment Workshop voor vrouwen

3 juni 2023 | 20:00 uur

4 juni 2023 | 15:00 uur

@ Zaal 3 van het Nationale Theater. De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag

Empowerment Workshop Sessie: Een Bewegingsworkshop door Vicki Igbokwe-Ozoagu

De Empowerment-sessie bestaat uit een combinatie van beweging, dialoog en head wrapping. Vicki neemt je mee op een reis vol plezier, gelach en zelfontdekking. Ze stelt haar deelnemers in staat om ambitieus te zijn over hun toekomstplannen, hun beperkende overtuigingen over hun eigen kunnen te transformeren en hen in staat te stellen zichzelf verder te pushen dan zij ooit voor ogen hadden. Deze workshop is voor volwassen vrouwen van alle leeftijden (18+), alle rangen en standen die avontuurlijk en nieuwsgierig zijn, klaar om vragen te stellen en fel genoeg zijn om antwoorden te vinden!

Toegankelijkheid

Zaal 3 heeft een aangepaste stoel voor rolstoelgebruikers, die kan worden verwijderd als je liever in je eigen rolstoel zit, en er is ruimte voor een vriend(in) als je van tevoren contact opneemt. Op dit moment zijn de toiletten helaas niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Parkeren op straat is gratis tot 18:00 uur in het gebied rond het gebouw. Parkeren is op basis van beschikbaarheid en er zijn helaas geen invalidenparkeerplaatsen in de buurt.

Voor meer info en tickets: www.theenglishtheatre.nl

Tags

Den HaagNationale TheaterRegioSTETThe English TheatreTheatervoorstellingZaal 3
Gerelateerde artikelen
Back To Top