Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO14-2: When a plan comes together 

Blauw Zwart
3 juni 202349 second read

Wat een mooie wedstrijd op deze zonnige zaterdag. Afgereisd naar Rijnsburgse Boys, met een plan. En onze aanpak en inzet hebben gewerkt. Het plan was continue druk zetten en de tegenstander uit balans brengen. Echt iedereen was gefocust vandaag en iedereen zat kort op zijn tegenstander. Die werden er gek van. Door deze tactiek kregen de Blauwen ruimte en kansen. Op sommige momenten komt  Rijnsburgse Boys naar voor, dan staan daar onze verdedigers en middenvelders.

Als een geoliede machine liep het vandaag. Rijnsburgse Boys kon kampioen worden en dat was best sneu. Maar voor ons was winnen van de nummer 1 uit deze competitie best wel lekker! Het een 1-4 overwinning stapte Blauw-Zwart JO14-2 van het veld.

De les is dat onze mannen dit prima kunnen als ze zich maar focussen. Die scherpte zien we steeds vaker, vooral als we tegen sterke tegenstanders spelen. Mooi om zo afscheid op het veld te nemen van Sarp en Winston. Bedankt jongens, we gaan jullie en jullie spel missen!

Tags

Blauw ZwartJeugdJO14-2VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top