Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO17 prolongeert kampioenschap

Michael de Haas
3 juni 202334 second read

Na een bloedstollende slotfase waarin het team van Blauw-Zwart JO17-2 geen fouten heeft gemaakt werd, net als vorig jaar, het kampioenschap binnen gehaald. Het team van JO17-2 is een uitstekende mix van technische voetballers, harde werkers en talenten, waarbij het teambelang altijd voorop staat.

Het team speelt zijn wedstrijden met strijd, passie en maximale inzet, maar vooral met heel veel plezier. Deze ingrediënten vormen samen de basis voor het behaalde kampioenschap. Het team is vastbesloten om hier volgend jaar een derde kampioenschap aan toe te voegen, maar dan in een klasse hoger. Ambities genoeg!

We zien jullie graag volgend jaar weer langs de lijn om deze hechte ploeg aan te moedigen.

Tags

Blauw ZwartJeugdJO17-2KampioenschapVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top