Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Summer Concert APCH Choir

American Protestant Church of The Hague
6 juni 202348 second read

Zaterdag 10 juni, 2023 geeft het koor van de Amerikaanse kerk  in Den Haag  het jaarlijkse “Summer Concert”.

Het American Protestant Church Choir heeft ervoor gekozen om enkele van de favoriete werken van de koorleden uit te voeren. Deze keer wordt het koor ondersteund de volgende zangers van het conservatorium: Sopraan: Gunda Leine, Alt; Carolina Alves Luis, bariton: João Silva en tenor Hue Blanes. De begeleiding wordt verzorgd door de celliste Inez Salines Blasco en de organist Gijsbert Kok. De algehele leiding is in handen van John Bakker.

Wilt u genieten van het mooie programma dan bent u van harte uitgenodigd.

Het concert zal om 16.00 uur beginnen en duurt ongeveer een uur. Vanaf 15.30 uur wordt u ontvangen met koffie of thee. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Voor meer  informatie kunt u mailen naar John Bakker: musicdirector@apch.nl

The American Protestant Church of he Hague, Esther de Boer van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

American Protestant ChurchDen HaagKoorRegioSummer Concert
Gerelateerde artikelen
Back To Top