Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: The English Theatre

STET’s Greenhouse

STET The English Theatre
1 juli 20233 minute read

Een plek om te groeien voor acteurs: STET’s Greenhouse

Elk jaar presenteren we experimenteel werk van aanstormend talent die optreden naast ‘doorgebroken’ talent.

Tijdens een wandeling door de prachtige tuin van het Hof van Wouw krijg je een diverse selectie van het beste nieuwe theater, dans, muziek en verhalen te zien.

Jowi Len – Spoken Word

Jowi Len is een spoken word artist, copywriter en danseres. Haar interesse in interculturele ervaringen en identiteiten hebben haar werk gevormd. Ze streeft ernaar bruggen te slaan met haar verhalen, vanuit het perspectief van een kind uit een derde cultuur en een vrouw uit Zuidoost-Azië.

Susan Malaika Bailey – theater om te na te denken of te verwonderen, zorgen te maken of rond te dwalen?
Susan Malaika Bailey is een artiest die zich verwondert over de mens door middel van zang, spraak en beweging. Ze staat erom bekend dat ze de norm, hoe het hoort, in grote twijfel trekt. Tot nu toe heeft ze haar stem en lichaam voornamelijk geleend ter ondersteuning van de expressie van andere verhalen dan die van haarzelf. Tijdens de STET Greenhouse Sessions wil ze graag van de gelegenheid gebruik maken om vooruit te GROEIEN, voorbij de plaatsen waar ze is geweest, en tot slot nodigt ze je uit om naar haar persoonlijke overpeinzingen te luisteren.

Kitchen’s Light: een performanceproject waarin het gebruik van gebarentaal in de kunsten wordt onderzocht.
Het doel van het project Kitchen’s Light is om samen met jonge, dove, cultuurmakers, gebarentaalkunstenaars en maatschappelijke partners de toegang tot en zichtbaarheid van cultuuruitingen in de Nederlandse Gebarentaal (NGT) te bewerkstelligen. Centraal in dit project staat de inzet van jonge, dove cultuurmakers bij het ontdekken en verdiepen van hun creatieve talenten. Deze voorstelling is in Nederlands Gebarentaal en er zal een Engelstalige tolk aanwezig zijn.

Allie + Diederik van Wassenaer – Muziek

‘Allie & Deets’ is een duo gevormd door Allie Summers en Diederik van Wassenaer, die zowel zingen als viool en gitaar spelen. Hun inspiratie komt uit heel verschillende werelden – voor Allie als Amerikaanse bluegrass-violist en zanger, en Diederik als Nederlandse klassieke violist en singer-songwriter. Eerdere projecten samen waren onder meer de symfonische rockband ‘Dietrich Jon’, die in 2017 hun volledige studioalbum ‘Too Much’ uitbracht. Allie’s meest recente samenwerkingen waren samenwerkingen met Michael Bublé, Anneke van Giersbergen en een tournee met Paul de Munnik, Kees Prins en JP den Tex in de succesvolle show ‘De Vertalingen’, met Nederlandse vertalingen van klassieke Amerikaanse popsongs van Joni Mitchell, Bob Dylan en anderen. Diederik is lid van het Residentie Orkest in Den Haag en arrangeert regelmatig strijkers voor songwriters in de VS en Nederland.

Wanneer & waar?

Zondag 2 juli 2023 | 14.30 & 17.30 met tolk Nederlandse Gebarentaal bij de voorstelling om 17.30 uur

@ Hof van Wouw (De Tuinkamer), Brouwersgracht 30, Den Haag

Het Hof van Wouw is een prachtige tuin in het centrum van Den Haag met een mooi stukje lokale geschiedenis. De plaats bestaat uit meerdere hofjes en is in 1647 gesticht door Cornelia van Wouw met als doel alleenstaande vrouwen te huisvesten. Tickets en meer info: www.theenglishtheatre.nl

Tags

ActeursDe TuinkamerDen HaagGreenhouseHof van WouwRegioSTETSTET's GreenhouseTalentThe English Theatre
Gerelateerde artikelen
Back To Top