Skip to content
Buslijn 385 Arriva Duinenroute
Fotocredti: redactie Wassenaarders.nl

Arriva eerste busvervoerder die audiotour aanbiedt op reguliere buslijn

Arriva Nederland
8 juli 20232 minute read

Arriva en Nationaal Park Hollandse Duinen (NPHD) hebben een meertalige audiotour ontwikkeld voor buslijn 385 (Den Haag – Wassenaar – Katwijk – Noordwijk- Sassenheim). Deze lijn doorkruist Nationaal Park Hollandse Duinen. Via de audiotour kunnen reizigers vanaf vandaag meer horen over de bezienswaardigheden langs de route van buslijn 385. Dit is de eerste audiotour op een
reguliere buslijn.

Reizigers kunnen vanaf vandaag via de gratis izi.TRAVEL app de audiotour Hollandse Duinenlijn 385 beluisteren. Zo komen reizigers meer te weten over onder andere de natuur, de landgoederen in Wassenaar, Vliegveld Valkenburg, de Atlantikwall in het Panbos, over de geschiedenis van Katwijk en de geestgronden in Noordwijk. Ook Duits- en Engelssprekende toeristen kunnen onderweg alles ontdekken over Nationaal Park Hollandse Duinen.

“Dagelijks verbinden we bij Arriva veel reizigers met steden en dorpen. Onderweg rijden we met onze bussen langs verschillende bezienswaardigheden. Langs de route is zoveel moois te zien! En dat kunnen onze reizigers nu ook ervaren door de audiotour Hollandse Duinenlijn 385 te beluisteren. Wellicht nodigt het reizigers ook uit om eens uit te stappen bij een halte en mooie en
onbekende plekken te ontdekken. Zo bieden we alle reizigers niet alleen een busrit, maar ook een bijzondere beleving! ”, aldus Lieke Wigger, concessiemanager regio Zuid-Holland Noord.

Ook Georgette Leltz, directeur Nationaal Park Hollandse Duinen, is verheugd dat de audiotour vanaf nu te beluisteren is: “Er is zoveel te ontdekken in Nationaal Park Hollandse Duinen. Deze audiotour laat mensen bijzondere plekken ontdekken, juist ook de minder bekende en minder kwetsbare gebieden. Zo bieden we reizigers de mogelijkheid om prachtige plekken te bezoeken en
zorgen we er tegelijkertijd voor dat de natuur minimaal belast wordt.”

De audiotour is samengesteld door een samenwerking tussen Arriva, Nationaal Park Hollandse Duinen, gemeenten en citymarketingbureau ’s Leiden&Partners, Wassenaar-Voorschoten Marketing en Noordwijk Marketing.

Tags

ArrivaAudiotourbuslijn 385Hollandse DuinenlijnNationaal Park Hollandse DuinenRegioWassenaarWassenaar-Voorschoten Marketing
Gerelateerde artikelen
Back To Top