Ga naar hoofdinhoud
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28ste i4 Housing Zwemloop Wassenaar en de Duintrailloop

I4 Housing Zwemloop Wassenaar
14 juli 20232 minute read

Op 3 september a.s. vindt de i4 Housing Zwemloop Wassenaar plaats aan de Wassenaarse Slag en in de Ganzenhoek. De oplettende lezer weet dat dit enkele weken later dan normaal gesproken het geval is. Dat biedt wellicht perspectief voor veel sportievelingen om, nadat de koffers kampeerspullen weer op zolder zijn opgeruimd, toch nog lekker mee te doen met dit geweldige evenement aan onze nog mooiere kust! Voorzien van een echt Wassenaarse hoofdsponsor, Makelaardij i4 Housing, die al sinds jaar en dag de Zwemloop ondersteunde, maar nu het peloton sponsoren aanvoert, is de organisatie van dit spectaculaire en uitdagende evenement aan de Wassenaarse Slag in volle gang.

Fotocredit: Erik van Leeuwen

Ga jij de uitdaging aan om deze prestatietocht,  die met geen andere te vergelijken is, te volbrengen? Het weer en de zee zijn niet te voorspellen en maken dit evenement een belevenis. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en is in goede handen bij de Wassenaarse Reddingsbrigade, het Rode Kruis en de vele vrijwilligers die dit evenement al jaren doen slagen. Zoals altijd is er een klassement voor de beste Wassenaarse Zwemloper (man en vrouw); wellicht geeft je dit het laatste zetje wat je nodig hebt!

De aanmelding vindt zoals altijd plaats bij Strandpaviljoen Sport, trouwe partner van de Zwemloop. Het parcours bestaat uit een halve of hele kilometer in zee zwemmen en vervolgens vijf of tien kilometer hardlopen (trail) over het strand en de duinen. Het is ook mogelijk om als duo in te schrijven waarbij de één zwemt en de ander hardloopt.

Voor herhaling vatbaar: De Duintrailloop

Fotocredit: Els van Deursen

Net als vorig jaar vindt ook de Duintrailloop plaats, en wordt gehouden op het parcours van de Zwemloop. De deelnemers aan dit onderdeel lopen 10 km over strand en duinen.  Dus heb je wat minder met de zee en/of met zwemmen? Doe dan mee met deze uitdagende trailrun!

Kijk voor het programma en verdere informatie op www.wassenaarsezwemloop.nl De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@wassenaarsezwemloop.nl.

Volg ons voor de laatste updates op Facebook en Instagram.

Fotocredit: Anton Overklift Vaupel Klein

Tags

DuintrailloopHardlopeni4 Housing Zwemloop WassenaarWassenaarWassenaarse ZwemloopZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top