Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ineke Cazemier

Winnaar fotowedstrijd De Groene Klaver ontvangt prijs

Natuurcollectief De Groene Klaver
18 juli 202327 second read

De jury van de derde fotowedstrijd van agrarisch natuurcollectief De Groene Klaver heeft uit de verschillende inzendingen gekozen voor een foto van Ineke Cazemier uit Valkenburg als mooiste foto, passend bij het thema ‘Volop lente’. Uit handen van medewerkster Renata Haring ontving Ineke Cazemier een mand vol lekkere streekproducten van Boerderijwinkel Van Hier in Hazerswoude-Rijndijk.

Tot en met mei konden hobbyfotografen foto’s inzenden van lentetaferelen zoals bloemen, insecten of jong grut. Volgens winnares Ineke is het volop lente in haar tuin als de blauwe druifjes in bloei staan en de vlinders tevoorschijn komen.

Tags

Cooperatie De Groene KlaverFotowedstrijdRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top