Ga naar hoofdinhoud
Flower Parade Rijnsburg
Fotocredit: Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade presenteert zich voor de 76e keer

Flower Parade Rijnsburg
1 augustus 20232 minute read

Op zaterdag 12 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met bijna 70 eenheden, waaronder praalwagens, muziekwagens en met bloemen versierde voertuigen, is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken de Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

 Flower Parade show

De Flower Parade show is een sfeervolle middag en avond met muziek en heel veel bloemen. De officiële opening van de Flower Parade zal op vrijdag 11 augustus verricht worden door Mátyás Bittenbinder, bioloog en bekend van radio en tv, die ons meeneemt in de wondere wereld van de natuur.

Daarna start de gratis toegankelijke Flower Parade show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. De deuren zijn vanaf 16.00 uur geopend voor het publiek.

Speciaal voor de jeugd is er tussen 16.00 en 16.30 uur een meet & greet met Mátyás Bittenbinder. Hij zal de leukste vragen over een wonder van de natuur of een dier beantwoorden. Kinderen kunnen deze vragen van tevoren insturen op de sociale mediakanalen van de Flower Parade. Ook wordt er een gezamenlijke foto gemaakt.

Afsluiting Flower Parade Rijnsburg

Op zondag 13 augustus wordt de Flower Parade Rijnsburg in stijl afgesloten. De hele dag zijn de praalwagens te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

 De route en tijden zijn te vinden op www.flowerparaderijnsburg.nl

Tags

BloemencorsoFlower paradeFlower Parade RijnsburgKatwijkNoordwijkRegioRijnsburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top