Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

‘De Schreeuw’ in pasteltinten, welke associaties roept dit op?

Katwijks Museum
9 augustus 202351 second read

Stel je voor dat “De Schreeuw’ van Edvard Munch in pasteltinten was geschilderd, zou dit dan nog steeds zo krachtig zijn? Of de Mona Lisa met grote penseelstreken vol verf ….  Wat doet dat met de uitstraling van het schilderij van Da Vinci?

Deze keer tijdens expeditie Kunst Kijken alle aandacht voor het onderwerp in het schilderij. Vertellen de kleuren hetzelfde verhaal? Welke rol speelt de compositie? Op welke manier wordt de penseelstreek gebruikt? Genoeg vragen voor een boeiende middag in het Katwijks Museum. Ga je mee?

Woensdag 16 augustus 2023 gaat de Katwijkse kunstenares Mariska de Kok (bedenker & uitvoerder van de televisieserie Kunst Kijken bij RTV Katwijk) weer op ontdekkingstocht in het Katwijks Museum. Deze keer alle aandacht voor het onderwerp in het schilderij

Expeditie Kunst Kijken: Leuk, leerzaam & telkens weer verrassend.  Van harte welkom.

Waar & wanneer? Woensdag 16 augustus 2023 locatie Katwijks Museum.

Kosten  €25,- per persoon inclusief koffie & thee, exclusief entree museum

Inschrijven via  www.Mariskadekok.nl / of via kunstkijken@mariskadekok.nl

Ervaring ondergeschikt, enthousiasme is wat telt!

Tags

Expeditie Kunst KijkenKatwijkKatwijks MuseumRegioSchilderijenSchilderkunstUitleg
Gerelateerde artikelen
Back To Top