Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SMOW

Vooraankondiging activiteiten SMOW

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
10 augustus 202340 second read

Al is het nu nog volop zomer, er wordt door de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar hard gewerkt aan de programmering in het najaar. In de ontmoetingscentra, de Oosthof, de Peppel en de Plataan organiseert SMOW, activiteiten voor inwoners uit Wassenaar. SMOW biedt verschillende kookworkshops, beweegactiviteiten en creatieve cursussen aan. Het seizoen start op 5 september met de cursus een gesprek over wezenlijke dingen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het activiteitenaanbod dan kunt u mailen naar info@smowassenaar.nl of contact opnemen met Remke van Rooden, sociaal werker SMOW, op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur op 070-511.22.26. Of u kunt ons volgen op social media: SMO Wassenaar | Wassenaar | Facebook

Half augustus zal SMOW een programmaboekje verspreiden. U kunt deze onder andere vinden bij de ontmoetingscentra en natuurlijk ook bij het van Heeckerenhuis waar SMOW gevestigd is.

Tags

ActiviteitenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVooraankondigingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top