Ga naar hoofdinhoud
JB1 Kampioen. Fotocredit: Marjanne van der Velde

De Wassenaarse Volleybal Vereniging: “We gaan weer van start”…

Jan Rijskamp
21 augustus 20233 minute read

Voor velen zit de zomervakantie er weer op dus is er weer tijd voor een nieuw volleybalseizoen. WVV gaat woensdagavond 23 augustus aanstaande weer van start. Alle ingrediënten voor wederom een sfeervol en sportief volleybalseizoen bij een joviale vereniging zijn aanwezig. Door het mogelijk ‘niks’ doen in de afgelopen maanden, zijn de ledenmaten wat stram geworden en aan beweging toe. We beginnen dan ook rustig en voeren het ‘tempo’ langzaam op tot het kompetitie niveau.

Onze trainingen (op woensdagavond) en de thuiswedstrijden (op vrijdagavond) vinden vooralsnog plaats in sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Over ‘enige’ tijd verlaten wij De Schulpwei en vertrekken naar de nieuwe Sporthal die op het terrein van “De Kieviten” aan de Dr. Mansveltkade nr.11 wordt gebouwd. De training voor de jeugd (12 tot 18 jaar) vindt, op de woensdagavond, plaats van 18:30 tot 20:00 uur. De senioren (dames en heren van 18 jaar en ouder) trainen eveneens op de woensdagavond en wel van 20:15 tot 21:45 uur.

Voor niet WVV leden…. doe ook mee aan die prachtige volleybalsport. Eind september beginnen de competities weer en dan kan je, als je dat wilt en geschikt voor bent, meestal direct meespelen in een competitie spelend team. WVV heeft momenteel 3 jeugdteams (2 meisjes en 1 jongens) alsmede 4 recreatieteams (2 heren en 2 mix) in de Nevobo-competitie. Bij de jeugd is vooral nog plaats voor jongens en bij de senioren zijn vooral dames van harte welkom. Maar naast fanatieke wedstrijdspelers zijn er ook rustige maar gedreven leden aanwezig die uitsluitend de training volgen. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is WVV daar zeer geschikt voor.

Vergeet vooral niet dat sporten ook super gezond is zeker voor diegene onder ons die een nogal zittend bestaan hebben of eenzijdig het lichaam gebruiken.

Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het sportief en gezellig vertoeven is en je je direct thuis zal voelen. Pak je sportoutfit en kom tijdens eerder genoemde tijdstippen op een woensdagavond langs in Sporthal De Schulpwei. Het zeker dat je direct mee kan doen.

WVV, kijkt gespannen naar jou uit! Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en bovendien rekenen wij geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Zo’n buitenkans laat je toch niet aan je voorbij gaan?

WVV zoekt als aanvulling van de huidige trainers nog een trainer voor de senioren die wellicht ook de jeugd wil trainen. Bel voor nadere info secretaris Jeanne Taal, 06–24848258 of raadpleeg www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij de WVV.

Tags

SeizoensstartVolleybalWassenaarWord lidWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top