Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Voorschotense Oldtimer Vereniging

28e Oldtimerdag Voorschoten 2023

Voorschotense Oldtimer Vereniging
22 augustus 20232 minute read

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 10 september 2023 tijdens het Weekend van Voorschoten, voor de 28ste keer de Oldtimerdag. De V.O.V. is in de regio alom bekend en telt ruim 200 leden. Zij organiseert toer/puzzelritten voor haar leden, ontmoeten elkaar op bijklets- en thema-avonden met interessante presentaties. Elk jaar verzorgen we een rit voor mensen met een beperking met onderweg koffie en gebak. Leden én niet-leden zijn welkom op onze jaarlijkse Voorjaarsdag op de eerste zondag van mei en natuurlijk op de Voorschotense Oldtimerdag die dit jaar op zondag 10 september wordt gehouden.

Op die dag verwelkomen we de oldtimerliefhebbers, die zich tevoren via secetaris@vovnieuws.nl  hebben aangemeld, ‘s morgens op landgoed Voorlei (Schakenbosch) in Leidschendam. Zij ontvangen daar het programma voor die dag en het ritschildje. Het voeren van het ritschildje geeft toegang voor het showen van je oldtimer in het centrum van Voorschoten. De deelnemers kunnen die ochtend een toer/puzzelrit in de omgeving rijden en finishen tussen 12.00 uur en 13.00 uur in de Voorstraat. Een vakjury kent prijzen toe aan de meest bijzondere, aparte auto, motor en bromfiets. Bijpassend gekleed gaan levert extra waardering op! De uitreiking daarvan vindt om 14.30 uur plaats. Om 15.30 uur worden bij de V.O.V.-kraam de winnaars van de puzzelrit bekend gemaakt.

Kom op zondag 10 september 2023 naar de V.O.V. Oldtimerdag met zijn ruim 100 historische voertuigen en veel gezelligheid! Heb je zelf een Oldtimer doe dan mee!

Kijk voor meer informatie over deelname aan deze dag en download het deelnameformulier op onze website: www.vovnieuws.nl

Tags

Editie 2023OldtimerdagOldtimersRegioVoorschotenVoorschotense Oldtimer VerenigingWeekend van Voorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top