Skip to content
Fotocredit: Wim van Leeuwen

i4 Housing Zwemloop Wassenaar en de Duintrailloop: aanmelden kan nog!

I4Housing Zwemloop Wassenaar
24 augustus 20232 minute read

Op 3 september a.s. vindt de i4 Housing Zwemloop Wassenaar plaats aan de Wassenaarse Slag en in de Ganzenhoek. De organisatie is op dit moment in volle gang. Aanmelden is nog steeds mogelijk! Ga jij de uitdaging aan? Het weer en de zee zijn niet te voorspellen en maken dit evenement een belevenis. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en is in goede handen bij de Wassenaarse Reddingsbrigade, het Rode Kruis en de vele vrijwilligers die dit evenement al jaren doen slagen. Zoals altijd is er een klassement voor de beste Wassenaarse Zwemloper (man en vrouw). Het belooft een mooie nazomerdag te worden en het is nog niet te laat om je aan te melden, dus wat let je?

De start van de Zwemloop vindt zoals altijd plaats bij Strandpaviljoen Sport, al jaren onze trouwe partner. Het parcours bestaat uit een halve of hele kilometer in zee zwemmen en vervolgens vijf of tien kilometer hardlopen (trail) over het strand en de duinen. Het is ook mogelijk om als duo in te schrijven waarbij de één zwemt en de ander hardloopt. Net als vorig jaar vindt ook de Duintrailloop plaats, die wordt gehouden op het parcours van de Zwemloop. De deelnemers aan dit onderdeel lopen 10 km over strand en duinen.  Dus heb je wat minder met de zee en/of met zwemmen? Doe dan mee met deze uitdagende trailrun!

Kijk voor het programma en verdere informatie op www.wassenaarsezwemloop.nl . Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@wassenaarsezwemloop.nl. Volg ons voor de laatste updates op Facebook en Instagram. De i4 Housing Zwemloop Wassenaar wordt georganiseerd door hardloopvereniging WZK Tri-Team, www.tri-team.nl

Tags

DuintrailloopHardlopeni4housing Zwemloop WassenaarWassenaarZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top